Intentioner i lomi lomi massage

Intentioner i lomi lomi massage

I den indledende samtale før en lomi lomi massage (hawaiiansk healingsmassage) lægger vi os sammen fast på en intention, som vi begge holder i vores bevidsthed, og som kan guide os i massagen. Intentionen er svaret på spørgsmålet: Hvad handler massagen i dag om for dig? Da lomi lomi massage er en spirituel, holistisk massage vil en sådan intention typisk omhandle overordnede temaer som du oplever i dit liv og finder vigtige, snarere end specifikke symptomer i kroppen.

Måske ved du allerede helt sikkert, når du kommer, hvad massagen skal handle om. Men det kan også være, at du har brug for lidt hjælp til at spore dig ind på det. Siden jeg for nogle år siden var i Hawaii og træne lomi lomi massage hos Tom Cochran og Donna Jason, har jeg brugt Donna Jason og Ha’alilo Solomons Hawaiian Healing Intentions orakelkort til det formål.

Kortene er delt i fire emnegrupper på hver 11 kort:

  1. Healing af hjertet
  2. Højere bevidsthed
  3. Indre styrke
  4. Tilgivelse og balance

Der er næsten altid et kort, der er det rigtige kort for det, som du kommer til mig med. Vi kan finde det på flere måder. Hvis det føles bedst for dig, kan vi lade tilfældet eller universet råde, og du kan trække et kort. Men ellers taler vi sammen om hvad der har bragt dig til min briks, og så foreslår jeg et kort eller måske nogle stykker, du kan vælge imellem. Her er som eksempel noget af teksten fra tre kort, som ofte kommer i spil på den måde (oversat til dansk):

Le’ale’a (at lege, fra Healing af hjertet gruppen): Min intention er at tillade mig selv at lege, at være fuld af leg og slippe ren glæde løs.

Pahuhopu Nui (formål, fra Indre Styrke gruppen): Min intention er at være fast besluttet på at opfylde mit formål ved at stå ved mine drømme, ideer og bestræbelser.

Ho’oponopono (tilgivelse, fra Tilgivelse og Balance gruppen): Min intention er at tilgive mig selv og alle jeg relaterer med for tanker, ord eller handlinger, der har forårsaget skade.

Når vi har fundet den rigtige intention, lægger vi det tilhørende kort under massagebriksen, hvor det bliver under hele sessionen, som symbol på og påmindelse af at vi begge holder intentionen i vores bevidsthed 🙏

Efter massagen taler vi ofte om, om du nu ser din intention i et nyt lys ☀️

Du er velkommen til at læse mine andre blogindlæg om lomi lomi massage eller kontakte mig som beskrevet på forsiden med henblik på at booke en lomi lomi massage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *